Dr.Freeze webshop

Cryosessies en CryoAir gezichtsbehandelingen koop je in onze webshop. Vanwege Corona kun je alleen komen als je gereserveerd hebt, dat kan hier: http://bit.ly/drfreeze-arnhem-webshop.
Aanbiedingen
Losse sessies
Lidmaatschappen
Strippenkaarten
CryoAir Gezichtsbehandelingen

Aanbieding 1 x Whole Body Cryo

1 cryosessie voor re-opening actieprijs van € 14,95. Normaal € 19,95. Ontdek zelf de kracht van Whole Body Therapie. Wegens Corona moet je altijd reserveren, dat kan hier: https://bit.ly/Reserveren_Cryossessie_Arnhem. NB Voor je aanschaft, bekijk of je geen contra-indicaties hebt waardoor je niet in de cabine kan. Die staan hier:https://bit.ly/contraindicaties. Dr.Freeze - Empower Yourself!

14.95

View

Aanbieding 2 x Whole Body Cryo

2 cryosessies voor re-opening actieprijs van € 24,95. Normaal € 19,95. Ontdek zelf de kracht van Whole Body Therapie. Wegens Corona moet je altijd reserveren, dat kan hier: https://bit.ly/Reserveren_Cryossessie_Arnhem. NB Voor je aanschaft, bekijk of je geen contra-indicaties hebt waardoor je niet in de cabine kan. Die staan hier:https://bit.ly/contraindicaties. Dr.Freeze - Empower Yourself!

24.95

View

Aanbieding 4 x Whole Body Cryo

4 cryosessies voor re-opening actieprijs van € 44,95. Normaal € 19,95. Ontdek zelf de kracht van Whole Body Therapie. Wegens Corona moet je altijd reserveren, dat kan hier: https://bit.ly/Reserveren_Cryossessie_Arnhem. NB Voor je aanschaft, bekijk of je geen contra-indicaties hebt waardoor je niet in de cabine kan. Die staan hier:https://bit.ly/contraindicaties. Dr.Freeze - Empower Yourself!

44.95

View

CryoAirFace 1 aanbieding

Met de CryoAir gezichtsbehandeling behandelen we de huid van het gezicht en de nek met zeer koude lucht. De behandeling heeft op meerdere manieren een positieve invloed op de kwaliteit van je huid waardoor je er echt beter uit gaat zien. Probeer het nu extra voordelig uit met onze introductie-aanbieding! De apparatuur is in Duitsland speciaal ontwikkeld voor gezichtsbehandelingen en medisch gecertificeerd conform EU normen.

29.00

View

CryoAirFace 2 aanbieding

Met de CryoAir gezichtsbehandeling behandelen we de huid van het gezicht en de nek met zeer koude lucht. De behandeling heeft op meerdere manieren een positieve invloed op de kwaliteit van je huid waardoor je er echt beter uit gaat zien. Probeer het nu 2 x extra voordelig uit met onze introductie-aanbieding! De apparatuur is in Duitsland speciaal ontwikkeld voor gezichtsbehandelingen en medisch gecertificeerd conform EU normen.

49.95

View

CryoAirFace 5 aanbieding

Met de CryoAir gezichtsbehandeling behandelen we de huid van het gezicht en de nek met zeer koude lucht. De behandeling heeft op meerdere manieren een positieve invloed op de kwaliteit van je huid waardoor je er echt beter uit gaat zien. Probeer het nu 5 x extra voordelig uit met onze introductie-aanbieding! De apparatuur is in Duitsland speciaal ontwikkeld voor gezichtsbehandelingen en medisch gecertificeerd conform EU normen.

99.95

View

Losse Sessie Cryotherapie

1 x Whole Body Cryotherapie. Cryotherapie geeft een krachtige lichamelijke reboot. Blessures herstellen sneller, de huid verjongt, pijnklachten nemen sterk af, je conditie verbetert en je algemene vitaliteit en energie neemt toe. Ontdek het zelf!

19.95

View

Proefmaand Dr Freeze

1 maand onbeperkt Whole Body Cryotherapie

99.95

View

Lidmaatschap Dr Freeze

Onbeperkt in de cryocabine. Ons standaard lidmaatschap waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van onze cryocabine. Het lidmaatschap wordt maandelijks automatisch verlengd maar je kunt altijd opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Bij het lidmaatschap krijg je gratis koffie en thee en 25% korting op gezichtsbehandelingen.

99.95 monthly

View

6 x per maand lidmaatschap

Wil je iedere week in de cryocabine en af en soms iets vaker? Dan is dit het beste lidmaatschap voor jou! Voor €69,95 kun je zes keer in de maand lekker freezen. Dat is slechts net iets meer dan een tientje per keer! Het lidmaatschap wordt maandelijks automatisch verlengd maar je kunt altijd opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Bij het lidmaatschap krijg je gratis koffie en thee en 25% korting op gezichtsbehandelingen. Let op: het is wel een echt abonnement en geen strippenkaart. Je kunt je sessies dus niet meenemen naar de volgende maand. Ben je een tijdje weg? Dan kun je het wel tijdelijk stopzetten.

69.95 monthly

View

Bedrijfslidmaatschap

Onbeperkt in de cryocabine voor ondernemers en werknemers. Standaard bedrijfslidmaatschap waarbij je onbeperkt gebruik kunt maken van onze cryocabine. Het lidmaatschap wordt maandelijks automatisch verlengd maar je kunt altijd opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Bij het lidmaatschap krijg je gratis koffie en thee en 25%. Uiteraard met btw factuur dus extra voordelig voor de ondernemer.

99.95 monthly

View

Kuur 1 week

1 week onbeperkt Whole Body Cryotherapie. Gratis koffie en thee. Stopt automatisch.

39.95

View

Strippenkaart 10 x WBC

Strippenkaart 10 sessies Whole Body Cryotherapie. 1 jaar geldig, gratis koffie en thee. Niet persoonsgebonden

175.00

View

Strippenkaart 20 x WBC

Strippenkaart 20 sessies Whole Body Cryotherapie. 1 jaar geldig, gratis koffie en thee. Niet persoonsgebonden

299.00

View

Strippenkaart 30 x WBC

Strippenkaart 30 sessies 1 jaar geldig, gratis koffie en thee. Niet persoonsgebonden

375.00

View

CryoAirFace 1

1 Cryo Air gezichtsbehandeling. Effecten: vermindering van lijntjes & rimpels, fijnere poriën, versteviging van de huid, lifting van het gelaat en hals, afvoer van overtollig vocht, vermindering van ontstekingen in de huid, stimuleren van collageenproductie, toename bruine vetcellen in de hals.

39.00

View

CryoAirFace 2

2x CryoAir gezichtsbehandeling. Effecten: vermindering van lijntjes & rimpels, fijnere poriën, versteviging van de huid, lifting van het gelaat en hals, verstrakken van de kaaklijn, afvoer van overtollig vocht, vermindering van ontstekingen in de huid, stimuleren van collageenproductie, toename bruine vetcellen in de hals.

69.00

View

CryoAirFace 5

5x CryoAir gezichtsbehandeling. Effecten: vermindering van lijntjes & rimpels, fijnere poriën, versteviging van de huid, lifting van het gelaat en hals, afvoer van overtollig vocht, vermindering van ontstekingen in de huid, stimuleren van collageenproductie, toename bruine vetcellen in de hals.

149.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......